Антицелулитни процедури и оформяне на контура – Кавитация и RF

Технология, която съчетава ултразвукова кавитация, триполярна и униполярна радиочестота и вакуум. Намаляване на обиколки до 1,5 см. на процедура, намаляване на целулита, безболезнено и с трайни резултати.

Какво е ултразвукова кавитация?

Ултразвуковите вълни, които въздействат през кожата и водят до намаляване обема на мастните тъкани. Ефектът на кавитацията прави мастните образувания по-меки, отделя ги от другите тъкани и дава възможност образувалата се течност лесно да се изхвърли от организма.

Вредна ли е кавитацията?

Най – ефективна кавитация за разрушаването на мазнините е нискочестотната кавитация между 20 и 50 KHZ, която прониква на около 1.5 – 2 см. Ниските честоти на ултразвука успяват да разрушат мембраните на мастните клетки, без да вредят на микроциркулацията, а кръвоносните съдове могат да поемат тази тежест, без да се повредят. Прието е, че с оглед на запазването на състоянието на кръвоносните съдове и микроциркулацията на кръвта, най-ефективни и безопасни са вълни с ниска честота между 20-50 KHZ. Нашата машина за кавитация работи именно с този диапазон.

Какво е триполярна радиочестота – радиочестотен (RF) лифтинг?

Радиочестния (RF) лифтинг e технология, използвана в естетичната индустрия заради своята способност да се прилага избирателно в дълбоката дерма, така че да може да се бори с целулита, да стимулира производството на колаген и еластин и да постига лифтинг ефект върху кожата.

Това затопляне, е отвътре навън и предизвиква:

  • Лимфен дренаж
  • Подобряване на метаболизма и подобряване на еластичността и външния вид на кожата.
  • Формирането на нов колаген
  • Миграция на фибробласти, която допълнително укрепва структурите на колагена и води до подмладяване на третирания участък.

Защо е необходим вакуум масаж след кавитация и триполярен лифтинг?

След кавитация и RF лифтинг е ноебходим вакуумът, които води до подобряване на кръвообращението в работната зона и стимулиране лимфообращението, като по този начин гарантира по-ефективни резултати, без образуването на локална задръжка на течности.

Колко трае една процедура кавитация и радиочестотен лифтинг?

В зависимост от включените програми по време на кавитацията и радиочестотнич лифтинг, както и броя на зоните, кавитацията е с продължителност около 10-15 мин. на зона с големина 10х15см.

Колко често се правят процедурите с кавитация и радиочестотен лифтинг?

При по-пълни хора за намаляване на обиколки кавитация се прави веднъж на 7-10 дни. При по-слаби индивиди за намаляване на целулита кавитация се прави веднъж на 7-14дни. При лечение на целулит може да се правят само вакуум масажи два пъти седмично.

До колко сантиметра мога да намаля от обиколките си след кавитация и радиочестотен лифтинг?

В зависимост от излишъка на мазнини след една процедура кавитация може да се намалят до 1,5 см. до 10см. от курс на лечение с кавитация.

Кавитацията премахва ли целулит?

Да, при използването на съчетание на кавитация с триполярна радиочестотен лифтинг последвана с вакуум се наблюдава значително намаляване на целулита.