Всичко започва с почистване на кожата!

 ЗА МАКСИМАЛНА ЕФЕКТИВНОСТ И КОМФОРТ ЗА ВАШАТА КОЖА   ИЗПОЛЗВАМЕ ВИСОК КЛАС ПРОФЕСИОНАЛНА МЕДИЦИНСКА КОЗМЕТИКА:

Немската Dr. med. Christine Schrammek  – доказана лечебна марка с 60 годишна история.

Иновативната Rejuvi – американска медицинска козметика с едни от най-успешните резултати в овладяване на акне и подобряване на мазна кожа.

За да бъде красива кожата преди всичко трябва да бъде чиста. Честотата и вида на почистване в козметичния кабинет, зависят от типа кожа. Подходящата процедура се подбира след диагностика.За мазна кожа, с разширени пори и/или склонност към образуване на комедони, необходимата честота е на всеки 20-25 дни. За смесена кожа с омазняване в Т зоната препоръчителната честота е на всеки 30-40 дни.   Нормалните и сухи кожи могат да се подлагат на почистващи процедури на всеки 2-3 месеца. За кожа с акне, честотата е според избраната програма за лечение.

Почистващите процедури в нашия кабинет са подбрани за да отговорят на нуждите на всеки тип кожа. Могат да бъдат комбинирани помежду си или с друг вид терапии.

Класическо дълбоко почистване на лице

*Усещане за идеално чиста кожа.

*За нормална, мазна и смесена кожа.
Премахване на комедони, ексфолиране на натрупаните „мъртви клетки“ и замърсявания,  дълбока дезинфекция и тонизиране на кожата. Това е основната цел на тази процедура. След почистването на лице кожата е идеално чиста, максимално успокоена и подмладена. В първите два дни след почистването се вижда пълния ефект, който се задържа до 3-4 седмици, в зависимост от домашната грижа и спецификата на кожата.
Времетраене  60 мин.

Цена

 Лечебно почистване на лице Rejuvi, Dr.med.c. Schrammek 

Лечебна програма, подходяща за хора с мазна и проблемна кожа, с комедони, тлеещо акне, при хормонални възпаления, които се появяват около датата на месечния цикъл при жените;

Подходяща е и при поява на кампаниини възпаления провокирани от стрес – при смяна на климата, при промяна в ритъма на живот и др.;

Основните моменти в процедурата са насочени не само към почистването и отстраняването на комедоните, а и към овладяване на хипер омазняването и ограничаването на възпаленията.

Характерното за тази програма е, че трябва да се прилага в определен ритъм, за да се постигне дълготраен категоричен резултат в изглаждане на кожата, отстраняване на възпаленията и прекратяване на появата на комедони.

Времетраене  60 мин.

Цена на една процедура        , в програма

Диамантено микродермабразио

Диамантено свежа кожа

*За всеки тип кожа, с изключение на чувствителна и много суха.
Ефективна процедура за отстраняване на мъртви кожни клетки, почистване и изравняване на тена.
Процесът на нежно премахване се извършва от апликатор с диамантен връх. Следва хидратиране и подхранване, според нуждите на кожата.Процедурата протича без болка и дискомфорт, не се наблюдава зачервяване или раздразнение.
Веднага след процедурата кожата изглежда по-свежа, по-розова, по-лъчезарна и особено възприемчива за кремове и козметика.

Времетраене 45 мин

Цена лице      С включени шия и деколте

 

Почистване с ултразвукова шпатула

Усещане за чистота и свежест

*За всеки тип кожа, с изключение на много чуствителна.
Ултразвуковият пилинг е добра алтернатива на класическото почистване на лице. Има лек подмладяващ ефект.Не се използва пара и не се прави механична екстракция на комедони.Ултразвуковата шпатула почиства порите от натрупаните замърсявания, леко заглажда бръчките и прави кожата гладка. Продължителност 30 мин.Цена   лв Водно дермабразио / Hydra Facial/
Чиста и младежки свежа кожа*Подходяща за всеки вид кожаТази процедура използва водни струи (без абразивни частици) за да почисти лицето, изравни тена, обнови и съживи кожата. Има дълготраен видим ефект, който се усилва до няколко часа след процедурата.  Изключително щадяща за кожата процедура. Водният серум, хидратира и успокоява кожата.  Кръвообръщението се засилва, което стимулира производството на колаген. Кожата се тонизира и става свежа, сияйна и видимо подмладена.

Продължителност 45 мин

Цена   лв

Водно дермабразио / Hydra Facial/

Чиста и младежки свежа кожа

*Подходяща за всеки вид кожа

Тази процедура използва водни струи (без абразивни частици) за да почисти лицето, изравни тена, обнови и съживи кожата. Има дълготраен видим ефект, който се усилва до няколко часа след процедурата.  Изключително щадяща за кожата процедура. Водният серум, хидратира и успокоява кожата.  Кръвообръщението се засилва, което стимулира производството на колаген. Кожата се тонизира и става свежа, сияйна и видимо подмладена.

Продължителност 45 мин

Цена   лв