Детайлите са важни! Погрижете се за съвършенството на вашата кожа!

За сиянието на вашата красота се грижим с висок клас професионална дермакозметика:

 

Стягане на разширени пори с Rejuvi

*За мазна, плътна кожа, с разширени пори, пигментации. Не се прави на чувствителна кожа.

Програмата на американската марка Rejuvi за стягане на разширени пори, работи и отстранява над 80% от несъвършенствата на мазната кожа. Философията на програмата е изградена върху логични стъпки за постигане на съвършен вид и усещане на кожата на лицето:  регулиране на омазняването, пилинг формула за ексфолиране за вроговените клетки, активни съставки със стягащ ефект, които видимо намаляват разширените пори, избелване/изравняване на тена с висококоснцентрирана формула на витамин С, хидратиране и успокояване на кожата. Пилинг формулата и активната хидратация постигат и видим подмладяващ ефект.
В програмата е включено и почистване на лице, отстраняване на комедони, ако е необходимо.
Като резултат кожата е свежа, изгладена, с почти невидими разширени пори, регулирано омазняване, подмладена и сияйна. Съвсем близко до съвършенството.

Времетраене 60 минути.

Цена

В програма
Необходими са от 3 до 5 процедури, в зависимост от индивидуалните характеристики на кожата.

Нежен химичен пилинг с бадемова киселина и витамин А „Mandelage

*За всеки тип кожа, без чувствителна

Бадемовата киселина бързо и деликатни обновява епидермиса, подобрява текстурата на кожата, придава й сияние, регулира омазняването, свива порите и действа антибактериално. Чудесна подмладяваща процедура за предотвратяване на фотостареене, повлияване на пигментации, освежаване на кожата при пушачи.

Прекрасна процедура за всеки сезон, не се наблюдава излющване на кожата, няма дискомфорт.

Препоръчителна и при невъзпалена кожа с акне.

Времетраене 25 минути

Цена

Препоръчителна програма от 4-5 процедури за максимален ефект.

Цена в програма

Красиви очи –   деликатен пилинг с бадемова киселина 

Нежна грижа за околоочния контур , лифтира, премахва тъмните кръгове, дренира торбичките, намалява бръчките. Веднага виждате ефекта, погледа е озарен, клепачите видимо по-стегнати, тъмните кръгове изсветлени, без торбички под очите.

Препоръчителна програнма от 5 процедури.

Цена на 1 процедура в програма

Цена на самостоятелна процедура

Микроиглена мезотерапия с мезококтейли innoaesthetics

Използваме мезоролер, за дълбоко пронкване на мезокотейла.

В зависимост от търсения резултат използваме мезококтейли за: лифтинг и антибръчки ефект; против пигментации; антиоксиданти или дъбока хидратация.

Мезоролерът използва множество малки и фини иглички, които образуват микроскопични каналчета в кожата. Това нарушава защитата на епидермиса и позволява да се вкарат дълбоко в дермата активни вещества, което ускорява клетъчния метаболизъм, стимулира обмяната на веществата ,подобрява циркулацията на кръвта, стимулира колагена.

В резултат се постига лифтинг ефект, подобряват се цветът, еластичността и свежестта на кожата. Видимият резултат е омекотени дълбоки бръчки, до 80% намаляване на фините бръчки, видимо жизнена, свежа, плътна и стегната кожа.

Болката предизвикана от микроубожданията е минимална, абсолютно поносима и краткотрайна. След процедурата при 50% от клиентите се наблюдава зачервяване в рамките на 12 до 24 часа . Необходимо е кожата да бъде предпазена от слънцето по време за цялата програма, чрез използване на слънцезащитен крем.

Продължителност 40 минути

Цена в програма (4 до 7 процедури в зависимост от вида)