Клиентски карти

ПРОГРАМА ЗА  ПОДДЪРЖАНЕ  И/ ИЛИ ЛЕЧЕНИЕ НА КОЖАТА НА ЛИЦЕТО. ВЪЗРАСТ 18 – 27 ГОДИНИ

В карта ПЕРФЕКТНО БЪДЕЩЕ са включени ежемесечни терапии за лице, назначени след безплатна диагностика на кожата. Всяка карта е индивидуална, според нуждите на клиента.

Във възрастта до 27 години в повечето случаи се налага ежемесечно почистване на лице, лечебни терапии за акне и хидратация.  Изпълнявани редовно, ежемесечно, тези терапии имат видимо въздействие, заздравяват кожата, намаляват или отстраняват акне, поддържат кожата чиста и хидратирана. По този начин се съхранява баланса на кожата, намаляват се вредните въздействия на околната среда, което предпазва кожата от остаряване.

ГОДИШНА КАРТА „ПЕРФЕКТНО БЪДЕЩЕ“ включва 12 ежемесечни терапии (1 на 20-30 дни) плюс две допълнителни терапии с медицинска козметика с усилен ефект (например пилинг с киселини или билков пилинг, според състоянието на кожата) или общо 14 посещения в рамките на 12 месеца. Картата важи от дата до дата.

ШЕСТМЕСЕЧНА КАРТА „ПЕРФЕКТНО БЪДЕЩЕ“ включва 6 ежемесечни терапии (1 на 20-30 дни) плюс една терапия с медицинска козметика с усилен ефект (например пилинг с киселини или билков пилинг, според състоянието на кожата) или общо 7 посещения в рамките на 6 месеца. Картата важи от дата до дата.

ПРОГРАМА ЗА  ПОДДЪРЖАНЕ  И ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА МЛАДОСТТА И ЕНЕРГИЯТА НА КОЖАТА НА ЛИЦЕТО. ВЪЗРАСТ 27 – 65 ГОДИНИ


В карта РЕГЕНЕРАЦИЯ ФОНТАН НА МЛАДОСТТА са включени ежемесечни терапии за лице, назначени след безплатна диагностика на кожата. Всяка карта е индивидуална, според нуждите на клиента.

Във възрастта след 27 години започва забавяне на процесите в кожата, които я поддържат млада. За това в програмата са включени терапии с анти ейдж ефект.  Изпълнявани редовно, в интелигентен порядък и според моментното състояние на кожата и организма,  тези терапии имат видимо въздействие, поддържат еластичността на кожата, намаляват или отстраняват бръчки и фини линии, поддържат кожата чиста, хидратирана и с блясък. По този начин се съхранява баланса на кожата, поддържа се хормоналния й баланс, предотврятяват се дългосрочно образуването на бръчки, удебеляване, пигментации, отпускане на контура и добиване на уморен вид.  Грижата с тази програма е ФОНТАН НА МЛАДОСТТА за вашето лице.

Козметиката е най-висок клас – MARIA GALLAND PARIS, MATIS PARIS, FORLLE’D, INNOAESTHETICS, DR.MED CHRISTINE SCHRAMNEK.

*Освен включените терапии, с карта РЕГЕНЕРАЦИЯ ФОНТАН НА МЛАДОСТТА Вие получавате 10% отстъпка от цената на допълнителни терапии, професионална консултация и диагностика ежемесечно, професионални съвети за грижа у дома, за подбор на козметика, както и 5% отстъпка от кремове и козметика закупени в салона.

ГОДИШНА КАРТА РЕГЕНЕРАЦИЯ ФОНТАН НА МЛАДОСТТА включва 12 ежемесечни терапии (1 на 20-30 дни) плюс две допълнителни терапии с медицинска козметика с усилен ефект (например пилинг с киселини или билков пилинг, според състоянието на кожата) или общо 14 посещения в рамките на 12 месеца. Картата важи от дата до дата.

ШЕСТМЕСЕЧНА КАРТА РЕГЕНЕРАЦИЯ ФОНТАН НА МЛАДОСТТА включва 6 ежемесечни терапии (1 на 20-30 дни) плюс една терапия с медицинска козметика с усилен ефект (например пилинг с киселини или билков пилинг, според състоянието на кожата) или общо 7 посещения в рамките на 6 месеца. Картата важи от дата до дата.