Микронидлинг и RF на околоочен контур

RF МИКРОНИДЛИНГ НА ОКОЛООЧЕН КОНТУР

Радиочестотен лифтинг с Микронидълинг с Phi Ultimate skin cocktail Tango💯. *По-стегната кожа *По-свежа зона*По-малко бръчиции .

По време на процедурата горния и долния клепач се третират с радиочестота, която прониква в дълбоките слоеве на кожата. Топлината предизвиква процес на денатурация на колагена,който се изразява в свиване на колагенните влакна, последвано от стимулиране синтеза на нов колаген. Постига се концентрация на излъчваната от апарата енергия дълбоко в дермата без да се засягат повърхностните слоеве на кожата. По време на импулса се усеща затопляне в третираната зона.. Новият колаген се възстановява в зоните, където е загубен вследствие процеса на стареене.

След което, кожата се третира с гел разтвор на витамини и хиалуронова киселина, който свързва метаболитната вода със себе си и води до дълбока хидратация.🦋По време на лечение с фракционна мезотерапия, микроиглите проникват в кожата на минимална дълбочина , а процедурата се счита за безболезнена. Невидими микроканали се създават в повърхностния слой на кожата като водни пътища в кожата. Създаването на микроканали има няколко ефекта: те стимулират производството на колаген в кожата, стимулират неоваскуларизацията и позволяват трансепидермално нанасяне на продукти директно в дерматa.

Промо цена до 31.01.2021 г. 55 лв

Редовна цена 80 лв

Времетраене 60 мин

Записване на час на 0882642553