Красиво лице и тяло

Ново! IPL фотоподмладяване

В салон Bossa Nova въвеждаме процедури с последно поколение IPL система, която успешно се бори със стареенето на кожата. Резултатът:

  • Подмладена и тонизирана кожа;
  • Изгладени бръчки и фини линии;
  • Стегнат овал на лицето;
  • Изравнен тен;
  • Сияйна и стегната кожа.

Фотоподмладяването е изключително подходящо за хора, които искат  да подобрят състоянието на кожата, да възстановят равномерния тен, особено ако сте злоупотребили със слънцето или солариумите.  Това е процедурата и за тези, които нямат възможност да отделят много време, а искат да изглеждат по-млади и здрави.

 

Нужни са 5- 6 терапии за постигане на желания ефект. Веднъж на всеки 25-30 дни;

 Използва се интензивна светлина, която прониква в кожата, без да разрушава повърхностния ѝ слой. Топлината, предизвиква образуването на нови колагенови и еластинови влакна, които регенерират структурата на дермата и епидермиса и имат видим запълващ ефект благодарение на реструктурирането на кожата отвътре.

Процедурите не се извършват в случай на прием на хормонални или противозачатъчни препарати, третиране с киселини, ретинол,  фоточувствителни лекарства, кожни заболявания и други.

IPL ФОТОПОДМЛАДЯВАНЕ – PHOTO REJUVENATION

Така наречения IPL PHOTO REJUVENATION e нов иновативен метод за премахване последиците от фотостареене на кожата, като бръчки, петна и други кожни несъваршенства.

Най-честите третирани зони са лице, шия, деколте, ръце и рамене, т.е зоните, които се излагат най-често на слънце.

Противопоказно е директното излагане на слънце и соларуим най-малко две седмици преди и след процедурата 

– Прекратяване приема на локални дразнещи средства и антикоагуанти.

СЛЕД ПРОЦЕДУРАТА:

Кожата Ви ще бъде чувствителна към слънчева светлина, за това използвайте:

– Подходящ слънцезащитен продукт поне 3 седмици.

– Хидратиращ крем.

– Избягвайте излагане на пряка слънчева светлина.

ЧЕСТОТА:

Програмата на лечениение трябва да бъде съобразена с нуждите на Вашата кожа. Обикновено включва от 3 до 5 процедури, като всяка се изпълнява на интервали от три седмици.

Няколко дни след първата процедура ще започнете да вижтате резултати. Кожата ще изглежда по-млада, блестяща и тонизирана с течение на времето.

За да има по-добър ефект се препоръчват няколко сесии, тъй като една изолирана процедура няма да бъде достатъчна за достигане на желания резултат, а именно един по-здрав и свеж вид на кожата.