Почистване на лице без пара/ултразвуков пилинг

 

Почистването на лице с ултразвуков пилинг е отлична алтернатива на класическото почистване на лице. Подходящ е за почти всички видове кожа. Има подмладяващ ефект.

Не се използва пара. Не се прави механична екстракция на комедони.

Процедурата започва с лек ензимен пилинг. Той разгражда по ензимен път връзките между най-горния вроговен слой клетки на епидермиса и почиства в дълбочина. 

Следва тонизиране на кожата. След което се извършва ултразвуковия пилинг. Използва се ултразвукова шпатула. Шпатулата почиства порите от натрупаните замърсявания, леко заглажда бръчките и се изсветляват тъмните петна.

Следва тонизиране на кожата. След което се прави дарсонвализация за дълбока дезинфекция и подобряване на съществуващи възпаления.

В зависимост от чувствителността на кожата се прави лек масаж с подходящ серум.

Процедурата завършва с почистваща или хидратираща маска, според

нуждите на кожата. И финален крем.

След процедурата кожата е чиста, подмладена, сияйна, с изравнен тен.  При нас ще получите консултация за необходимите домашни  грижи, за да задържите по-дълго чудесния ефект.

Времетраене на процедурата: 40-50 мин.

Цена 30 лв.

*Ултразвуковият пилинг не е подходящ за кожа с възпаления и акне. *При кожа с дълбоки и много комедони е необходимо класическо почистване на лице, за да може да бъде отстранена окислената мазнина в порите (комедони). В този случай ултразвуковата шпатула може да бъде допълнение към процедурата