Спечелете процедури за 1300 лв като участвате в нашата Томбола

Скъпи приятели, настоящи и бъдещи клиенти,

Каним Ви да отпразнуваме заедно Първия си рожден ден и заедно да изживеем вълнението и емоциите от празника и изненадите, които сме Ви подготвили.

Събитието е на 17.03.2019 г., в неделя, 12:00 h на обяд. В салон за красота „Bossa Nova“ на ул. Нишава 39.  Ще имаме парти и вълнуваща томбола с много приятни изненади, в която може да участва всеки, който вярва в красотата.

Имаме огромното удоволствие да Ви представим ГОЛЯМАТА НАГРАДА, която може да спечелите:

ЕДНА ГОДИНА РЕДОВНА ГРИЖА В РЪЦЕТЕ НА ПРОФЕСИОНАЛИСТИ! 

Какво включва ГОЛЯМАТА НАГРАДА?  Ще можете цяла година, да се наслаждавате на професионалните ни услуги – фризьор, маникюр и дермакозметика. Включените процедури са на стойност 1300 лв, по индивидуална програма, специално съобразена с вашите специфични нужди, време и вкус. Невероятно вълнуващо, нали! 

Кой може да участва в томболата за ГОЛЯМАТА НАГРАДА?  Всеки, който вярва, че красотата изисква редовни грижи.  Условието е в периода 17.01.2019 г – 16.03.2019 г. да сте ползвали услуги в нашия салон на стойност минимум 100 лв.  Услугите са по Ваш избор, платени на място в салона.

Какво трябва да направите за да се запишете?  Ако не сте били до сега наш клиент, обадете се на 0882642553 или ни пишете онлайн, за да си запишете първия час или безплатна консултация. Или просто се разходете за да се запознаем, в кв. Бели Брези, ул. Нишава 39, Салон за здраве и красота Bossa Nova.

Още подробности за ГОЛЯМАТА НАГРАДА

Очакваме Ви с вълнение!