Lift Up! Лифтинг и релакс събуждат младостта и красотата на кожата

За младостта и сиянието на Вашата кожа се грижим с висококачествена  професионална козметика, със силни активни съставки, които „събуждат” колагена в кожата, намаляват гликацията, борят се със свободните радикали и регулират хормоналния баланс на кожата. Използваме луксозните френски марки  Maria Galland, Matis, и японската Forlle’d, чийто създател е носител на Нобелова наргада.

В основата на всяка процедура е заложен масаж на лице, шия и деколте с различна техника. Релаксиращото и дълбокотъкано въздействие на масажите е незаменимо в подмладяващия  и здравословен ефект, както върху кожата така и върху целия организъм.

Lift Up моментален лифтинг

 С луксозните Maria Galland Paris   и Matis

*За всеки тип кожа. Заради моменталния ефект е много походяща преди събитие, среща или празник.

Усилената формула на подмладяващи активни съставки в продуктите, активират производството на колаген в кожата, намаляват гликацията, стягат и уплътняват кожата. Усещане за кадифен допир.

Специалният масаж – ръчна пластика  на лице , шия и деколте – работи в дълбочина, тонизира мускулите, активира кръвообращението, събужда естествената регенерация на тъканите. Контура на лицето е видимо повдигнат, бръчките видимо намалени.

Завършваме с гипсова термопластична маска или лифтинг маска. Специалните маски завършват лифтиращия процес и помагат на активните съставки да проникнат в дълбочина.

Продължителност около 60-70 мин.

Цена

В програма

 

Клетъчно обновяване и дълбока хидратация  с кислородна терапия Forlle’d Япония

*За всеки тип кожа. Възраст над 30 години. Препоръчителна за пушачи.

Японски ритуал в 6 стъпки с нискомолекулна хиалуронова киселина, антиоксиданти и мощни антиейдж съставки. Дълбоко почистване, подхранване,  лифтинг масаж с RF лифтинг, интензивна хидратация и антиоксидация, кислородна маска с усилена формула вит. C .  След процедурата кожата е  по-стегната, процесите на регенерация в дълбоките слоеве на кожата са събудени, хидратацията е възстановена.

Времетраене 60 минути

Цена

В програма

 

Подхранване и хидратация Класик

*За всеки тип кожа

Френска козметика Phytoceane

Класически лифтинг масаж на лице, шия и деколте, съчетан с безиглена мезотерапия. Тази класическа, поддържаща и подмладяваща процедура, може да се прави без ограничения, ежеседмично и целогодишно. Чрез улзтразвук или електропорация, вкарваме хидратираща ампула в дълбочина. Масажът се грижи за тонуса на мускулите и кожата.  Завършваме с подходяща маска. В съчетание кожата е хидратирана и подхранена, предпазена от преждевременно повяхване и остаряване.

 

Времетраене 50 мин.

Цена

В програма

 

 

Лифтинг масаж на лице, шия и деколте + маска

*За всеки тип кожа

 

Подобрява тонуса на кожата, освежава лицето, грижи се за запазване на младостта. Много подходяща процедура за суха и лющеща се кожа.

Времетраене 30 мин

Цена

В програма