Павлина Павлова – Дулич анти ейдж експерт

 Занимавам се с козметична и анти ейдж грижа от 2012 година.  Непрекъснато се обучавам и развивам. Имам множество дипломи и сертификати в областта на козметичните и естетични грижи.
Моята мисия е да помагам на жени и мъже да поддържат здравето и жизнеността на своята кожа, чрез здравословна и професионална грижа.
В кабинета заедно със своите клиенти работя за възстановяване и поддържане на здрава и красива кожа. Привърженик съм на подход за естествено подмладяване на кожата и превенция на стареенето.
Предлагам професионална консултация и индивидуални програми за лечение, козметична и естетична грижа за кожата, диагностка и лечение на акне, диагностика на кожа и препоръки за правилни козметични продукти.
С много любов, грижа и постоянство постигаме чудесни дългосрочни резултати.
Заповядайте, очаквам ви!
 
#мезотерапия #пилинг #радиочестотен лифтинг #криотерапия #микронидлинг #медицинско почистване на лице и гръб #лифтинг масаж #билков пилинг #wish pro #дермабазио #hydrafacial
 
Запишете си час на 0882642553

 

 

Кабинетът е част от САЛОН ЗА ЗДРАВЕ И КРАСОТА BOSSA NOVA

Ние като професионалисти вярваме, че красотата трябва да бъде разкривана и запазвана, чрез редовна грижа и процедури, които съхраняват здравето на целия организъм и дори го подобряват!

Bossa Nova ще ви посрещне с цветна и ведра атмосфера, която ще ви прегърне и потопи в усещането, че сте попаднали на правилното място.

Заповядайте при нас!